KYRKOGATAN 6, JÖNKÖPING

MONDAG TILL FREDAG 11:30 TILL SENT
LÖRDAG 17:00 TILL SENT

036 71 99 99

UN PARISIEN SUÉDOIS

Brasserie Park är ett titthål mellan det småländska och parisiska. Ett lokalt vattenhål långt från trikolorens rötter, men ändå så nära, mitt i den gamla residensstaden Jönköping. Hit kommer du för små och stora ögonblick, för att njuta av våra traditionella klassiker i såväl ursprungliga som moderna tappningar. En skön blandning av Sverige och Frankrike helt enkelt. Vår kärlek till det franska syns i detaljerna, i musiken och de rena ytorna, och i vad vi skapar på tallrikarna. Det ska kännas som ett litet nedslag Le Marais.

Skratta och skåla. Lyssna och prata. Diskutera och reflektera. På franskt vis. Njut av allt från ostron och lätta bubblor, till råbiff och Wallenbergare. Ta ett glas på vår innergård och glöm bort att du är i Sverige. I alla fall för en stund. Den perfekta presenten är en upplevelse hos oss. Ge bort ett besök på Brasserie Park. Skäm till exempel bort dina kollegor med presentkort. Låt oss ta hand om dig och människorna du tycker om.

BLI EN DEL AV FAMILJEN

Som medlem i Kollo-familjen får du rabatt på luncher, kvällsmiddagar och utekvällar. Medlemskortet gäller på samtliga restauranger i Kollo-familjen; Brasserie Park, Den Småländska Kolonin, Galleri Tegel och NEO. För att få rabatt är det bara att säga till personalen på valfri restaurang. Som medlem får du också ta del av attraktiva erbjudanden. Det kostar förstås ingenting att bli en del av familjen.